Om Os

Om Os

Solid dansk vvs-virksomhed med fokus på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi er en ny virksomhed, som kan løse både store og små opgaver i Sønderjylland og Fyn. Vi servicerer både private og erhverv

Vores virksomhed er selvfølgelig Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at arbejde med Vand, Varme og afløb så vi kan varetage alle type arbejde inden for VVS-faget.

Vi lægger vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Derfor bruger vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed. Vi bliver løbende undervist i de nyeste teknik og lovkrav inden for faget og sparrer med andre virksomheder på tværs af brancher for at optimere vores arbejde og service overfor kunderne.

Vi er medlem af brancheorganisationen Teknik, for at sikre vores kunder er i trygge hænder og at vi har baglandet i orden.

vores forsikringer er tegnet hos Top Danmark , hvorved vores ansatte og vores kunder er sikret bedst muligt og skulle uheldet være ude, sikret hurtig hjælp.

kontakt os med dine spørgsmål til en konkret opgave.​​


Hvem er vi

Alad vvs & klima er startet af aut. Vvs installatør Majed Al-Aad

Majed Al-Aad afsluttet vvs uddannelsen i 2013 og var i lærer hos Broager vvs, læste vider i 2017 til vvs installatør, og der var han i praktik ved Caverion som projektleder på mange stor projekter som Sønderjyllands største bygge projekt nemlig Åbenrå sygehus. Så om det er Store eller små opgaver, klare vi begge