Ventilation

Ventilation

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Mange nye huse er bygget så høj isolerede og tætte, der for er det nødvendigt med mekanisk ventilation, for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft

Indeklimaet har stor betydning for din trivsel. Derfor skal du ikke gå på kompromis, hvis fugtigheden er høj eller temperaturen svingende.

Med et ventilationsanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det varmt, sørger anlægget for afkøling. Alad vvs & klima leverer og monterer ventilationsanlæg.

Vælger du et klimaanlæg til boligen, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

kontakt os for professionel levering, montering og serviceaftale.